LEGO Marvel 76284 Green Goblin Construction Figur gennemgang

Mens den kommer ind som den dyreste LEGO Marvel konstruktionstal til dato, 76284 Green Goblin Construction Figur er også overraskende den mest imponerende.

LEGO Marvel , DC konstruktionstal udgivet til dato har alle haft lidt af en kamp op ad bakke. At oversætte udseendet af fan-favorit tegneserie- og storskærmsfigurer til justerbare murstensbyggede versioner har været et lille hit og miss, hvilket oftere end ikke resulterer i blokerede former, der ikke yder deres originale kildemateriale retfærdighed.

Selvom det primært er rettet mod en yngre målgruppe til leg (i stedet for at vise) formål, mangler der endnu en LEGO konstruktionsfigur, der virkelig har formået at forene form med funktion.

Det kan dog alt sammen være ved at ændre sig med lanceringen af 76284 Green Goblin Construction Figur. Den bevægelige karakter får sin debut med sættet, baseret på Norman Osborns snoede superskurk som portrætteret af Willem Dafoe i 2002's Spider-Man og senest Spider-Man: Ingen vej hjem.

lego

- LEGO Marvel 76284 Green Goblin Construction Figursæt detaljer —

Tema: Marvel Sæt navn: 76284 Green Goblin Construction Figur Frigøre: April 1, 2024

Pris: £ 31.99 / $ 34.99 / € 37.99 Stykker: 471

LEGOBestil nu

- Hvor kan man købe LEGO Marvel 76284 Green Goblin Construction Figur —

76284 Green Goblin Construction Figur lanceret den 1. april 2024 og kan købes hos LEGO.com, LEGO Butikker og tredje-sarty forhandlere lige nu.

- LEGO Marvel 76284 Green Goblin Construction Figurbygning —

Med en række LEGO Marvel byggetal, der er offentliggjort indtil videre, er det måske overraskende 76284 Green Goblin Construction Figur er kun den anden murstensbyggede superskurkekarakter, vi har modtaget til dato.

Går i de nu pensioneredes symbiotiske fodspor 76230 Giftfigur, Osborns truende Goblin repræsenterer en chokerende effektiv fortolkning af Spideys ærkefjende, en der kommer komplet med to græskarbomber og et imponerende dødbringende svævefly at køre på.

76284 Green Goblin Construction Figur's samling følger det gennemprøvede mønster af ethvert andet lignende sæt, og starter med en torso, ben, arme og derefter hjelmhoved. Goblinens spidsgrønne og næsten Power Ranger-lignende rustning oversættes virkelig godt til murstensbygget form, med små fliser og endda skjoldelementer, der bruges med stor effekt, plus kløede hænder til at gribe de medfølgende våben.

Kugle- og fatningsled klikker let nok på plads og giver 76284 Green Goblin Construction Figur med masser af stabilitet til både leg og visning. En sartEt særligt imponerende nyt element inkluderet i bygningen er Goblin's frontplade, et støbt og trykt stykke, der perfekt fanger karakterens trussel og skinner med næsten perlemorsfarvede guldlys på øjne og tænder.

Selve hjelmen har en lang tilspidset bagdel, som det ses i filmene, samt grønne spidse ører i en lidt anden nuance og et hagestykke til at holde alt på plads. 76284 Green Goblin Construction Figur har et anstændigt bevægelsesområde, selvom problemet med, at skulderstykker ikke er fastgjort til karakterens arme, viser sig at være den nu standard-klage med disse LEGO sæt.

artIkuleret karakter kan placeres på Goblin-svæveflyet i en række positurer, og det skal siges, at køretøjet er ret ondskabsfuldt af udseende. Med et trykt blæserstykke, flammende udstødninger og fire sværdstykker til frontblade tilføjer svæveflyet effektivt endnu mere en trussel mod, hvad der allerede er en meget uhyggelig karakter. Græskarbomberne kan også opbevares bagerst i køretøjet, når de ikke håndteres af nissen, så du burde ikke miste tilbehøret.

At placere Goblin på svæveflyet giver også karakteren mere højde, hvilket gør den højere end andre bygbare figurer, når den står oprejst. Den gennemførte 76284 Green Goblin Construction Figur viser sig at være den perfekte tilføjelse til det stadigt voksende undertema og passer perfekt til 76298 Iron Spider-Man Konstruktionsfigur, udgivet samme dag.

- LEGO Marvel 76284 Green Goblin Construction figur tegn —

Som det er normalt med disse sæt, 76284 Green Goblin Construction Figur indeholder kun den murstensbyggede version af Osborns skurkeagtige alter ego. Du vil ikke finde nogen eksklusiv minifigur inkluderet, med den eneste extraer karakterens to græskarbomber og signatursvævefly.

- LEGO Marvel 76284 Green Goblin Construction Figurpris —

Trods 76284 Green Goblin Construction Figur er den dyreste bygbare LEGO Marvel karakter udgivet til dato, er sættets pris på £31.99 / $34.99 / €37.99 afspejlet i dets højere end sædvanlige stykantal. Du får en mægtig 471 elementer her, nok til at bygge både Goblin og hans svævefly.

Der er kun to trykte stykker inkluderet med modellen (og heldigvis ingen klistermærker, der skal påføres) med højdepunktet karakterens maske. Dette element giver skurkens ansigt en markant 3D-kvalitet og kombineret med det eksklusive trykte udtryk formår det virkelig til fulde at fange den skøre skurks terror.

- LEGO Marvel 76284 Green Goblin Construction Figur billeder —

- LEGO Marvel 76284 Green Goblin Construction Figur fordele og ulemper —

I et undertema af ofte mærkeligt udseende fortolkninger af velkendte karakterer, 76284 Green Goblin Construction Figur er den stand-out udgivelse indtil videre. Skurkens dristige grønne rustning og dødelige svævefly oversættes meget godt til murstensbygget form, og Osborns alter ego matcher med succes dens udseende på skærmen.

Der er også nok spilbarhed og poserbarhed i LEGO Marvel indstillet til at appellere til et meget bredere publikum end tidligere lignende udgivelser. Når parret med 76298 Iron Spider-Man Konstruktionsfigur du vil også være i stand til at genskabe en række dynamiske filmscener og episke MCU-kampe.

Det forhøjede prispunkt for 76284 Green Goblin Construction Figur kan gøre det lidt for dyrt for nogle, men tilføjelsen af ​​extra stykker til karakterens svævefly viser sig virkelig at være prikken over i'et i en meget tilfredsstillende superskurk-konstruktion.

76284 Green Goblin Construction Figur pros76284 Green Goblin Construction Figur ulemper
Fanger perfekt udseendet af superskurkenLidt højere end normalt pris
Svævefly er et ondskabsfuldt og meget værdsat tilbehørBagsiden af ​​figuren kan se lidt ufærdig ud
Goblins unikke ansigtsmaske er meget imponerendeEt par flere græskarbomber ville have været værdsat

76284 Green Goblin Construction Figur sæt blev leveret af LEGO Group.

Støt det arbejde, der Brick Fanatics gør ved at købe din kopi af LEGO Marvel 76284 Green Goblin Construction Figur ved hjælp af vores affilierede links.

- Alternativer til LEGO Marvel 76284 Green Goblin Construction Figur —

Den for længst pensionerede 76230 Giftfigur ville helt sikkert have skabt en fantastisk superskurk team-up karakter at parre med 76284 Green Goblin Construction Figur. Der er dog masser af andre LEGO Marvel sæt, der er tilgængelige i øjeblikket, som ville give ideelle, omend heroiske, alternativer.

76298 Iron Spider-Man Konstruktionsfigur ankom også 1. april og 76226 Spider-Man Figur er stadig tilgængelig i skrivende stund. Andre muligheder at overveje omfatter 76256 Ant-Man konstruktionsfigur, 76257 Wolverine Construction Figur , 76258 Captain America bygningsfigur.

- LEGO Marvel 76284 Green Goblin Construction Figur ofte stillede spørgsmål —

Hvor lang tid tager det at bygge LEGO Marvel 76284 Green Goblin Construction Figur?

LEGO Marvel 76284 Green Goblin Construction Figur skulle komme sammen om lidt over en time, med den murstensbyggede skurk færdig først og derefter hans svævefly.

Hvor mange stykker er der LEGO Marvel 76284 Green Goblin Construction Figur?

Der medfølger 471 stk LEGO Marvel 76284 Green Goblin Construction Figur, inklusive karakterens imponerende trykte ansigtsmaske.

Hvor stor er LEGO Marvel 76284 Green Goblin Construction Figur?

LEGO Marvel 76284 Green Goblin Construction Figur måler over 24 cm i højden og er endnu højere, når den placeres oven på svæveflyet.

Hvor meget koster det 76284 Green Goblin Construction Figur koste?

LEGO Marvel 76284 Green Goblin Construction Figur lanceret den 1. april 2024 og er prissat til £31.99 i Storbritannien, $34.99 i USA og €37.99 i Europa.

Forfatter Profile

Matt Yeo
Fra videospilsjournalistik til børns udgivelse, jeg har været der, set det, gjort det og båret T-shirten. Jeg var også redaktør for den første embedsmand nogensinde LEGO magasin langt tilbage, da, LEGO Eventyr. Jeg har en passion for film, tegneserier, teknologi og videospil, med en pengepung, der kæmper for at følge med min LEGO sæt ønskeliste.

YouTube video

Matt Yeo

Fra videospilsjournalistik til børns udgivelse, jeg har været der, set det, gjort det og båret T-shirten. Jeg var også redaktør af det første officielle LEGO-magasin nogensinde, LEGO Adventures. Jeg har en passion for film, tegneserier, teknologi og videospil, med en pung, der kæmper for at holde trit med min LEGO-ønskeliste.

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *